top of page
Godtanna team.jpg

Hvem møter deg?

Godtanna Lierskogen er en veletablert klinikk, med solid forankring i nærområdet. De siste årene har klinikken gjennomgått flere oppgraderinger, og alt utstyr er moderne og oppdatert. Klinikkeier Kristina Schumacher Walberg overtok klinikken høsten 2018, da tidligere eier gikk av med pensjon. Teamet vårt består i dag av flinke medarbeidere med mange års erfaring, to tannleger og to sekretærer. Vi er jevnlig på kurs, og holder oss faglig oppdatert. Du skal være trygg på at du møtes med kompetanse, faglig kvalitet og empati hos oss.

DSC00029.jpg

Kristina Schumacher Walberg

Tannlege og daglig leder

Kristina er utdannet allmenntannlege ved Universitetet i Oslo. Hun har vært ved klinikken siden 2017, og er i dag eier og daglig leder av Godtanna Lierskogen. Hun er allsidig, har en forkjærlighet for protetikk, er flink og tålmodig med mennesker, og et trygt valg for tilvenning og tilrettelegging for pasienter som sliter med tannbehandlingsangst. Kristina er tilstede på klinikken mandag til fredag.

Caroline Schie

Tannlege

Caroline er utdannet allmenntannlege fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet ved klinikken siden høsten 2018, og har behandlingstid onsdager og torsdager. Caroline er en allsidig tannlege, og tar blant annet mye av rotfyllingsbehandlingene ved klinikken. Ellers er hun trygg, engasjert i pasientene, og faglig sterk.

DSC00003.jpg
DSC00018.jpg

Hanne Nyborg Svanemyhr

Sekretær

Hanne har jobbet som sekretær ved klinikken i 15 år, og er alltid blid, trygg og hyggelig.

Image by Alex

Cecilie Abildgaard Lehre

Sekretær

Cecilie har jobbet ved klinikken i 8 år, og er en drivende dyktig sekretær.

bottom of page